Enterprise Service Bus

Dizajn i implementacija ESB arhitektonskog koncepta uz korištenje različitih alata: Websphare Message Broker, IBM Datapower, SAP PO, Mule ESB i Microsoft BizTalk.

Enterprise Web Apps

Dizajn razvoj JEE i .NET web-service aplikacija. Radeći u skladu sa Scrum razvojnom metodom i koristeći otvorene standarde (kao SOAP, JSON, OData, XSLT i XML), cutting-edge tehnike i continuous delivery & devops.

Enterprise Mobility

Razvoj fleksibilnih B2C mobilnih aplikacija koje su integrirane sa postojećim back-end sistemima i uz visoko performantni integracijski sloj, kako sa B2B partnerima tako sa socijalnim medijima.

User profiling

Integracija i analize podataka sa različitih izvora, kao sto su facebook i twitter. Analiza podataka i donošenje zaključaka koji vam omogućuju da bolje poznajete korisnika i tako mu ponudite još bolji produkt.

Od 2005. godine ja sam član B-init b.v. Holandske Konsulting Grupe.

B-init Site

Zadnji Projekti

Fortune-teller Facebook App

Dizajn i razvoj web aplikacije u Microsoft .NET MVC koja na bazi facebook lajkova može pogoditi osobne karakteristike korisnika. Na osnovu ovih informacija korisniku se može ponuditi produkt koji bolje paše njegovim željama.

Read More ....
Jogat Weather mobilna aplikacija
Get it on Google Play

Razvoj Jogat Vrijeme mobilne aplikacije, koju možete naći u Google Play Store i Apple App Store. Aplikacija je razvijena sa HTML5, Cordova, AngularJS i ionicfreamwork.

Get it on App Store Read More ....
Open Text Enterprise Service

Dizajn Web Service Layera u SAP Netwaver PO koji pojednostavljuje pristup funkcijama od Open Text Content and Archive Servera. Upotrebom asinkronog pokretanja dobili smo znatno veći kapacitet.

Read More ....
SPML Provisioning Web Service

Dizajn web servica za prenošenje autorizacija između partner sistema. Service je baziran na otvornom standardu SPML, implementacija se pokreće na SAP IDM. Service je trenutno korištenu od strane preko 40 drugih sistema.

Read More ....

Moji Klijenti

Želite saznati više ?


Pročitaj te moj Blog, pogledajte moj Linkedin profil, slijedite me na Twitter-u, frendujte me na Fejsbuku... ili jednostavno pritisnite "KONTAKT" dugme.

Stupite u kontakt!


KONTAKT !